We houden het graag
professioneel, toch vind je overal speelgoed.

Kosten & Praktische informatie 

Kennismaking

Voel je welkom voor een kennismakingsgesprek, telefonisch of in de praktijk. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Belangrijk is dat jij kunt ervaren of er een klik is en dat jij je vrij en veilig genoeg voelt om bij mij aan de slag te gaan.

Intake

De begeleiding beginnen we met een intake. Hierbij zal ik zoveel mogelijk vragen willen stellen over jou, jullie gezin, situatie en verhaal. Hierdoor kan ik jou/ jullie goed leren kennen.

Begeleiding

In de begeleiding sluit ik aan op de eigen ‘taal’. Ik kijk op welke manier iemand zich het beste kan uiten. En samen zoeken we naar wat helpt in een moeilijke tijd. De gesprekken duren een uur.

Afronding

De begeleiding wordt op een bepaald moment ook weer duidelijk afgesloten. We blikken dan samen terug op de stappen die zijn gezet en wat jij of je kind meeneemt om verder te gaan.

Kosten

Intake€ 97,00
Individuele begeleiding€ 97,00
Gezinsbegeleiding€ 110,00
Supervisie (1,5 uur)€ 135,00
Uitgebreide consultatie (½ uur)€ 40,00
Korte consultatieKosteloos

Voor lezingen, trainingen, workshops is er veel mogelijk. Evenals deelname aan projecten. In overleg kunnen we de vorm en wensen met elkaar afstemmen. Waarna ik graag  een op maat gemaakte offerte zal uitbrengen.

 

Offerte

Bedragen zijn inclusief 21% BTW, en geldig in 2023

Algemene Voorwaarden

Uw privacy in de praktijk

Annulering

Tijdig verzetten van een afspraak is natuurlijk mogelijk, telefonisch of per mail. Tot 24 uur van tevoren kan een afspraak kosteloos worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur word het normale tarief in rekening gebracht.